TRUE COLOR EVENTS

GEDIPLOMEERD WEDDINGPLANNER en eventmanager

ROSE van veenendaal

 

Mijn naam is Rose, ik ben 33 jaar en trotse moeder van Lukas en Senna. Ik woon midden in het land, samen met de leukste man die ik mij kan wensen.

Ik ben een echte theeleut, hou van wandelingen in de stralende zon en ook van de winterse kou geniet ik! Ik ben gek op weekendjes weg gaan en mooie vakanties samen met vrienden en familie.

Nadat ik mijn studie als Communicatiemanager heb afgerond, met als specialisatie Eventmanagement, deed ik ervaring op als projectmanager bij marketing- en communicatiebureaus. Ook was ik actief betrokken bij de organisatie van een internationaal congres in Australië. Mooie ervaringen die mij hebben doen realiseren dat ik écht héél blij wordt van het tot in de puntjes organiseren van bruiloften en evenementen.

“Dit is nóg mooier dan we het in gedachten hadden” is een zin die ik vaak hoor. Door mijn ervaring als weddingplanner en eventmanager denk ik juist aan die dingen die bij jullie niet op het lijstje staan. Ik heb oog voor detail en hou ervan om te werken naar de zogeheten ‘piekmomenten’. Mijn aanpak is persoonlijk, eerlijk, vrolijk en enthousiast met een grote betrokkenheid.

HET GEZICHT ACHTER TRUE COLOR EVENTS


Op zoek naar een ervaren en gediplomeerde weddingplanner óf hele gedreven en goede eventmanager? Klik even door en ontdek wat ik voor je kan betekenen!

Rose van Veenendaal

 

WEDDINGPLANNER

EVENTMANAGER